Borászatunk jövöje családunk fiatalabb generációjának hozzáértése, szakmai képzettsége, motiváltsága alapján biztosított. A saját és több neves külföldi pincészetben eltöltött munkás évek, évtizedek szakmai tapasztalata hozzájárul az eredményes munkavégzéshez.
2014-ben megvalósítottuk borászatunk fő célkitűzését. Családi pincészetünkben elkészítettük első pezsgőnket, tramini fehérbor szőlőből. Ez egy tradicionális módszerrel, palackban érlelt és erjesztett pezsgő, amelynek elkészítésekor minden művelet, - erjesztés, érlelés, pezsgősítés - borászatunk feldolgozó üzemében történik.
További terveink közé tartozik a pezsgő fajtaválaszték bővítése furmint és syrah rosé pezsgővel.
A bor és pezsgő termékkínálatunkat színesíti az Irsai Olivérből készült szőlőmust is, mely vendégeink körében nagy népszerűségnek örvend.